miércoles, 2 de marzo de 2016

SEMINARI Viure i gestionar els canvis

 


En aquest seminari reflexionarem sobre el procés canvi i/o transformació, així com farem un treball amb les emocions implicades, la influència de la nostra manera de pensar i com millorar la nostra capacitat de respondre a les exigències que aquests canvis suposen en la nostra vida siguin escollits o com a part de les etapes del cicle vital.
Actualment el ritme de vida ens obliga a acceptar i adaptar-nos a noves situacions de forma molt ràpida i, alhora, aprendre a desprendre's.
Arriscar-se, prendre decisions, ser lliure i assumir la incertesa que esdevenen els canvis i fer un procés de creixement intern que ens connecta cada cop més amb nosaltres mateixos, els altres i sentir-nos més equilibrats, forts i serens.
Ser més conscients de les nostres responsabilitats vers nosaltres mateixos i més capaços d’obrir-nos a noves oportunitats i considerar noves perspectives

Continguts :

  • Camvi i transformació.
  • El procés de canvi. Adaptació i Zona de Confort.
  • Potenciar recursos personals i les emocions facilitadores de motivació..Formadora : Montse Franco Marcús-   Psicóloga y Coach

Dates :          Dilluns de 19,30 a 21h. Díes : 4,11,18 i 25 d'Abril
LLoc :            Centre Civic Sagrera
                      C/ Martí Molins,29 - 08027 Barcelona 
                      

 Informació i Inscripcions trucar al tfno. 93 351 17 02  o email : cclasagrera@bcn.cat


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Te agradezco tu comentario.