miércoles, 2 de septiembre de 2015

Coaching per Impulsar el Canvi




Els canvis poden  generar incertesa, en ocasions ,ens sentim desubicats i confosos davant d'aquestes situacions  i intuïm que cal readaptar les nostres respostes a les noves situacions i afrontar la por al desconegut.

En prendre consciència de les nostres creences, hàbits i rutines que no ens serveixen en aquest moment posem la primera pedra per començar a construir de nou, acceptar i adaptar-nos al canvis.

Mirar-nos cap a dins i preguntar-nos que ser estic sent i que vida estic vivint, valorar i la nostra satisfacció i busca els recursos que necessitem, el que em deixar anar i el que hem d'incorporar al nostre dia, educant els nostres pensaments, emocions i la manera com actuem i  on poso la meva atenció.

Prendre  decisions saludables acords amb el que pensem i sentim buscant la  coherència interna i ser conscients de la realitat en la qual jo puc intervenir i anar creant la vida que jo vull viure assolint els canvis com a inherents t a la vida.

El coaching acompanya les persones en aquest  procés de canvi,actua com motor de transformació que fa una mirada a l'interior de la persona, convida a preguntar per  els seus recursos i obre possibilitats de acció creativa i apoderament.  És una recerca de la consciència, del compromís i de l'acció, d'aportar al món el potencial que portem dins, a enfocar i posar l'atenció en el nostre interior per intervenir en el nostres exterior.

Continguts :
  • Percepció i realitat.
  • Capacitat de transformació, trascendència i canvis vitals.
  • Els missatges i la energia  dels pensaments i de les emocions
  • Les decisions i el procés de canvi
  • Potenciar recursos personals i les emocions facilitadores de benestar.
En el taller treballarem de forma pràctica amb dinàmiques i treballs personals i grupals que ens aportin eines per desenvolupar en la nostra vida aixi com també introduirem temàtica actual que enmarcarà el treball que facilitem a l'aula,

Formadora : Montse Franco Marcús-   Psicóloga y Coach

Dates :          Dimecres de  de 19,30 a 21h. A  partir dimecres 7 d'Octubre 2015
LLoc :            Centre Civic Sagrera
                      C/ Martí Molins,29 - 08027 Barcelona 
                      

 Informació i Inscripcions trucar al tfno. 93 351 17 02  o email : cclasagrera@bcn.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Te agradezco tu comentario.