domingo, 5 de julio de 2015

Coaching per a Dones. Un altre mirada







En aquell taller  et proposem un espai d'aprenentatge per connectar amb tu mateixa, amb  teva essència i els teus recursos , renovar la teva energia , i l'amor a tu mateixa que et permeti créixer , transformar i viure en major plenitud i benestar personal. 
 
 Les eines amb les que es treballa permeten l'auto coneixement, descobrir els recursos propis ,prendre consciencia de les nostres creences, hàbits i rutines , obrir noves possibilitats i facilitar camins de resiliència i de confiança.  Es posar una nova  mirada a la manera que tenim de mirar-nos a nosaltres mateixos i això es un primer pas cap a la transformació vital i el canvi.

El que pensem desenvolupa la nostra emoció i tenim nostres creences moltes vegades ens  limiten, el passat ens condiciona i hi han emocions que frenen les nostres inquietuds de millorar o d'enfrontar situacions de canvi intern o extern.


Treballarem amb eines i dinàmiques pràctiques  que et serviran per aprofundir en tu mateixa i poder posar-ho en pràctica amb compromís  a la teva vida quotidiana per  gaudir de major  benestar i satisfacció vital. 



  • Coaching
  • Situació actual/ La Roda de la Vida
  • Creences limitanst i la seva transformació positiva
  • La energia  dels pensaments i  de les emocions
  • De l,estat actual al Estat desitjat
  • Preguntes potenciadores/Mètode Grow

 Formadora : Montse Franco Marcús-   Psicóloga y Coach
 Dates : Dilluns de 19 a 20,30 h. A partir 5 d'Octubre 2015
 LLoc :    Centre Civic Sagrada Familia
               c/Provenza, 480 -08025 Barcelona

 Inscripcions al tfno. 93 450 89 17 ó  info@ccsagradafamilia.net



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Te agradezco tu comentario.