lunes, 11 de mayo de 2015

L'Eleccio de viure bé


 El nostre estil de vida, el nostre projecte personal s’estableix cada dia en la suma de cada decisió, per tant, la  importància de l’elaboració i l’ordre de les nostres accions correctament. Sovint insatisfacció, malestar o el desconcert obeeix a que no hem correctament dissenyat la nostra trajectòria vital,, no la hem “programat” de forma adequada.
La ment està estructurada i organitzada al voltant d’un sistema de creences que s’expressa a través del llenguatge amb codis específics que descriuen la realitat de cada un. Aquests codis es transformen en una manera de sentir i fer. La PNL per tant manté que, en última instància tota conducta humana es desenvolupa sobre una estructura o plantilla de pensament apreses, que configura el sistema de creences i determina la filosofia de la vida i el comportament de la persona.
 Per tal de millorar la nostra qualitat de vida, és possible transformar o tornar a planificar aquestes estratègies per orientar-los cap a l’excel·lència.
 El taller abordarà l’enfocament terapèutic de la PNL (Programació Neuro-Lingüística), un punt de vista teòric , pràctic i vivencial
 • La transformació vital• El sistema de creences• Competències conscients i inconscients
•El llenguatge, la expressió, la comunicació
. Els projectes vitals  i el  estil de vida
La formació la impartirà Montse Franco i Carmen Boó.

Lloc: Centre Municipal d’Informació i Recursos per a Dones,

Av. del Vallès, 97-99 | 08192 Sant Quirze del Vallès

Per mes informació i matrícules trucar a : Tel 937216800

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Te agradezco tu comentario.