domingo, 5 de enero de 2014

Curs PNL i Autoestima


PNL I AUTOESTIMA

A cura de Carmen Boó i Montse Franco

Aquest taller s’adreça a totes les persones que tinguin com a desig connectar amb la necessitat de gaudir de la vida i per tant desenvolupar la seva autoestima de forma integral i holistica, entenen per aquest terme la totalitat de la seva capacitat i com influeix en la nostre manera de comunicar-nos i de relacionar-nos amb els altres i amb la realitat
Cada persona té una particular visió de la realitat i una manera diferent d’interpretar, que es tradueix en un disseny personal de la seva trajectòria vital. Segons l’empremta que deixen les experiències viscudes i els relats sobre elles podem entrar en circuits de bloqueig o malestar que es poden corregir per millorar l’ànim i en definitiva la vida. Identificar les pors, valorar les limitacions o aprendre a identificar dificultats es segurament el primer pas cap a la transformació per aconseguir un major benestar personal.
La PNL (programació neuro lingüística) ens permet aprendre diferents tècniques i formula unes pressuposicions que ens serveixen de Guía i orientació per poder conèixer els nostres sentiments, emocions i pensaments, i també per prendre decisions saludables i realitzar aquelles transformacions vitals que ens apropin a un espai de vida més fèrtil.
Des de la PNL s’estudia com organitzem mentalment les nostres experiències sensorials, com les expressem lingüísticament i com ens influeixen. Treballare amb les seves tècniques per identificar els recursos personals, revisar les nostres creences, desenvolupar les nostres habilitats personals i de comunicació.
Treballarem amb exercicis i dinàmiques molt pràctiques que ens permetin posar en pràctica els continguts del taller:.

• La identitat, la llibertat personal, l’autoritat de ser qui soc.
• Pressuposicions bàsiques de la PNL
• Percepció de la realitat /Mapes mentals
• Relació mi amb mi. Apropament al canvi de consciencia
• Emocions i identificar les nostres Pors
• Els pensament i les nostres creences

Lloc: FEM CULTURA
C/ Marina 283.

Data i horari:  15 y 22 de Gener (dimecres) de 18 a 20’30h
Preu: 50€ Inclou  Material.  Plaçes Limitades

Per apuntar-se cal trucar o enviar email a:

Carmen Boo: 669 940 261 boocarmept@hotmail.com Montse Franco: 686 956 912 montse.franco@seleccioandocoaching.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Te agradezco tu comentario.